Harridslev Smede og Maskinforretning Menu

Om os

Harridslev Smede og Maskinforretning A/S

Harridslev Smede og Maskinforretning A/S har autorisation til VVS, Gas, Olie, Kloak og Køl, men vi gør også meget i varmepumper og solvarme.

Os kan du stole på

“Harridslev Smede og Maskinforretning A/S sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.”

Tag os med på råd fra starten. Vi er store nok til at løfte tunge opgaver, men også tilstrækkeligt små til at bevare fleksibiliteten i forhold til kundeønsker og opgaver. Vi besidder en god gammeldags faglig stolthed og et moderne syn på kvalitet og service. Det gør, at vores løsninger er nogle, vi kan være stolte af.

Om virksomheden

Mit navn er Michael Laursen og sammen med mine 4 dygtige svende samt 1 lærling udgør vi Harridslev Smede og Maskinforretning A/S.
Firmaet har eksisteret siden 1936, hvilket giver os mange års viden og erfaring at trække på. Vi har autorisation til VVS, Gas, Olie, Kloak og Køl, men vi gør også meget i varmepumper og solvarme. Samtidigt lægger vi stor vægt på at udvikle os til hele tiden for at blive dygtigere, så du kan være sikker på at få løst opgaven til din fulde tilfredshed.

Jeg er selv udlært i Harridslev Smede og Maskinforretning, og mens jeg tog mine autorisationer, uddannede jeg mig til VVS og Energiteknikker. I 2007 valgte jeg at blive selvstændig, men bevarede fortsat tilknytningen til Harridslev Smede og Maskinforretning. I 2009 blev jeg tilbudt at købe virksomheden, hvilket jeg gladeligt tog imod sammen med min samlever Karina S. Andersen. I 2012 blev Harridslev Smede og maskinforretning omdannet til A/S.

Da der blev brug for mere plads og bedre faciliteter, flyttede vi pr. 28/11-2011 til vores nye værksted på 600 m2, beliggende Dr. Madsensvej 10, Harridslev, 8930 Randers NØ, hvorfra kontoret også drives.

I det nye værksted er der også bedre muligheder for at lave altaner, trapper mm.